Nick & Simon “Nu of Nooit”

Helaas het eind van een mooi tijdperk...

11/03/2023
Hedon Zwolle
Nick & Simon “Nu of Nooit”
Hamilton Music

Nick Schilder en Simon Keizer zullen vanaf het voorjaar 2023 stoppen als muzikaal duo. Hierdoor ontstaat er ruimte voor individuele creativiteit en al langer gekoesterde solo-aspiraties. Hun samenwerkingsband bij het maken van televisieprogramma’s zal overigens gewoon gecontinueerd worden.

Onder de naam “Nu Of Ooit” zullen Nick & Simon een aantal afscheidsconcerten gaan geven. Te beginnen met clubshows verspreid over het land. 11 maart 2023 staan zij met band in Hedon  Zwolle, 24 maart in Victorie Alkmaar en 25 maart in Metropool Hengelo. Tot slot gaan zij op 10 april 2023 op een knallende manier eindigen in Ahoy! [UPDATE] Na de aankondiging was het eerste afscheidsconcert al snel uitverkocht. Nu zijn 8 en 9 april hierbij gekomen, waarbij 8 april ook reeds uitverkocht is! Bekijk alle speeldata en bestel nu snel tickets op NTK.nl. 

Onder de naam “Nu Of Ooit” zal er ook op 4 November 2022 samen met Warner Music een verzamel-cd (3CD) verschijnen met daarop een overzicht van al hun hitsingles door de jaren heen. Uiteraard inclusief de huidige single “Leef de Dag”. In een 2 LP versie van “Nu Of Ooit” komt een selectie van hun grootste hits gelijktijdig op vinyl uit.

De komende maanden zijn Nick & Simon bovendien zeer uitgebreid door het hele land te vinden. Een aantal festivaloptredens staan nog op de agenda. Ook de shows met The Streamers in het Olympisch Stadion passeren de revue!  Het tweede deel van de doorgeschoven grotendeels uitverkochte “Nick & Simon & Garfunkel” theatershow concerten zal vanaf 11 september weer van plek gaan.

Op maandag 29 augustus aanstaande zullen Nick & Simon bij Jinek eenmalig uitleg geven en vertellen over hun plannen. Kaarten voor alle concerten zijn vanaf nu te koop op NTK.nl.